Tuesday, December 21, 2021

Vinkkejä kristittyjen treffeille

Vinkkejä kristittyjen treffeille



Vinkki 5: Pidä odotuksesi rajoitettuina Se on yksi tärkeimmistä kristillisistä deittailuneuvoista miehille, jotka voivat puhua maineestaan, vinkkejä kristillisiin treffeihin. Vinkkejä kristittyjen treffeille Muista, että kun olet parisuhteessa, tunteidesi pettämisestä voi tulla valtava ongelma. Kristillinen laulaja Ray Boltz tulee ulos, elää normaalia homoelämää. Sinun ei tarvitse seurustella monien ihmisten kanssa – vain sen oikean kanssa.





Kuinka seurustella kristittynä ja menestyä



Uusimmat perheartikkelit ja apu. Viikoittainen CBN. comin huipputarinoita ja videoita. com ?? Sinä olet vinkkejä kristillisiin treffeihin uskomattoman vinkkejä kristillisiin treffeihin kaveri.


Te molemmat tunnette vetovoiman lisääntyvän. Mitä sinä teet? Nyt ei ole aika päättää! Sinun on päätettävä ennen treffeille lähtöä, mitkä ovat rajasi. Ota II Cor. Älä liity niihin, jotka ovat epäuskoisia. Kuinka vanhurskaus voi olla jumalattomuuden kumppani? Kuinka valo voi elää pimeyden kanssa? Jos rakastut, mitä teet? Vietätkö aikaa Jumalan kanssa? Luotatko Häneen täyttääksesi rakkauden ja turvallisuuden tarpeesi?


Voit vastustaa kiusausta, jos puet yllesi Jumalan koko sota-asu Ef. Itse asiassa yleensä päinvastoin. Tuntuu uskomattoman hyvältä antaa periksi intohimolle. Mutta Kristuksen vallan täytyy mennä fyysisten halujesi edelle. Yhteiskunta käskee antaa periksi hetkelle. Kristus kehottaa sinua olemaan kuuliaisia ​​Hänen sanalleen. Fyysisen kosketuksen tulee olla merkityksellisen suhteen yhteydessä, vinkkejä kristillisiin treffeihin, ei pelkistetä henkilökohtaisten tarpeiden tyydyttämiseen.


Molempien kumppanien tulee ottaa vastuu rajojen asettamisesta. Keskinäinen rajojen pitäminen kuvastaa kypsyyttä. Mikä on motivaatiosi - voima ja kontrolli, oman egosi tyydyttäminen, itsekkäiden tarpeiden täyttäminen vai aito kiintymys?


Jos sosiaalinen, emotionaalinen, henkinen ulottuvuus puuttuu tai puuttuu, olet epätasapainossa. Teidän tulee kunnioittaa ja kunnioittaa toisianne.


Erityinen huomautus: Jos olet teini, sinun on kunnioitettava vanhempiasi ja kunnioitettava heidän neuvojaan efesolaisille Olet vanhempien vallan alainen. Lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita, vinkkejä kristillisiin treffeihin, Rekisteröidy vastaanottamaan perheuutisia CBN:ltä.


com sähköpostiisi joka viikko. Linda Mintle on kirjailija, professori, hyväksytty valvoja ja kliininen jäsen American Association for Marriage and Family Therapy -järjestössä sekä lisensoitu kliininen sosiaalityöntekijä, jolla on yli 20 vuotta psykoterapiaa.


Lisää artikkeleita ja tietoa löytyy osoitteesta www. Christian Broadcasting Network. TV Kids Bible App Sähköpostipäivitykset Uusimmat perheartikkelit ja ohje. Tilaa Weekly CBN. Käännä Sulje. CBN ON TÄÄLLÄ SINUA varten! Etsitkö vastauksia elämässäsi? Onko sinulla kipeää? Oletko vaikean tilanteen edessä? Tarvitaan rukousta? Soita Sähköposti rukouspyyntösi. Kirjaudu vinkkejä kristillisiin treffeihin Sähköpostipäivitykset Koko luettelo Sähköposti:.


© The Christian Broadcasting Network, Inc, vinkkejä kristillisiin treffeihin.  CBN. com Tietosuojakäytäntö Lahjoittajien tietosuojaseloste Käyttöehdot Ota yhteyttä. liittyvät linkit. Treffit: Jumalan paras tai kaikki muu? Soita Lähetä rukouspyyntösi sähköpostilla Rekisteröidy sähköpostipäivityksiin Koko luettelo Sähköposti:.





deittailu verkossa lakeland fl



Yhteiskunta käskee antaa periksi hetkelle. Kristus kehottaa sinua olemaan kuuliaisia ​​Hänen sanalleen. Fyysisen kosketuksen tulee olla merkityksellisen suhteen yhteydessä, ei pelkistettyä henkilökohtaisten tarpeiden tyydyttämiseen. Molempien kumppanien tulee ottaa vastuu rajojen asettamisesta. Keskinäinen rajojen pitäminen kuvastaa kypsyyttä. Mikä on motivaatiosi - voima ja kontrolli, oman egosi tyydyttäminen, itsekkäiden tarpeiden täyttäminen vai aito kiintymys?


Jos sosiaalinen, emotionaalinen, henkinen ulottuvuus puuttuu tai puuttuu, olet epätasapainossa. Teidän tulee kunnioittaa ja kunnioittaa toisianne. Erityinen huomautus: Jos olet teini, sinun on kunnioitettava vanhempiasi ja kunnioitettava heidän neuvojaan efesolaisille Olet vanhempien vallan alainen. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita, rekisteröidy vastaanottamaan perheuutisia CBN:ltä. com sähköpostiisi joka viikko. Linda Mintle on kirjailija, professori, hyväksytty valvoja ja kliininen jäsen American Association for Marriage and Family Therapy -järjestössä sekä lisensoitu kliininen sosiaalityöntekijä, jolla on yli 20 vuotta psykoterapiaa.


Lisää artikkeleita ja tietoa löytyy osoitteesta www. Christian Broadcasting Network. TV Kids Bible App Sähköpostipäivitykset Uusimmat perheartikkelit ja ohje. Tilaa Weekly CBN. Käännä Sulje. CBN ON TÄÄLLÄ SINUA varten! Etsitkö vastauksia elämässäsi? Onko sinulla kipeää? Oletko vaikean tilanteen edessä? Tarvitaan rukousta? Soita Sähköposti rukouspyyntösi. Rekisteröidy sähköpostipäivityksiin Koko listan sähköposti:. Eri verkkotreffisivustoilla voit tavata tuhansia kristittyjä sinkkuja kaikkialta maailmasta, jotka jakavat uskosi ja halusi noudattaa kristillisiä treffisääntöjä.


Sinun tulisi juurruttaa oikeat toiveet, jotka koostuvat aikomuksesta mennä naimisiin eikä löytää yhden yön juttua. Halu löytää lyhytaikainen suhde ei ole muuta kuin halukkuutta paeta yksinäisyyttä ja tylsyyttä. Kohtele jokaista uutta ihmistä elämässäsi suurella kunnioituksella ikään kuin he olisivat mahdollisia kumppaneitasi, jotka jakavat näkemyksesi lisäksi myös uskon. Kaikki mitä teet elämässäsi, virtaa sydämestäsi, mukaan lukien fyysiset ja henkiset halusi.


Sinun tulee varjella sydäntäsi yli kaiken muun, suojella sitä yhtenä tärkeimmistä asioista. Kuinka voit tehdä sen?? Kun on kyse romanttisista suhteista ja oman ainoan löytämisestä, sinun tulee näyttää kaikki viisautesi, varovaisuutesi ja tarkkanäköisyytesi suojellaksesi sydäntäsi kaikilta negatiivisilta tilanteilta. Kyse ei ole ihmisen pitämisestä aina etäisyyden päässä, vaan halusta terveeseen ihmissuhteeseen ja puhtaisiin ajatuksiin. Jos sydäntäsi ei suojata, joku voi käyttää sitä väärin.


Vartioimaton sydän vaarantaa paitsi rakkautesi, myös elämäsi. Kuten yksi pieni tippa tervaa voi pilata koko hunajapurkin, myrkyllinen suhde voi rikkoa sydämesi ja tehdä kauhean jäljen sieluusi. Paras tapa suojella sydäntäsi on aloittaa suhde ei uteliaisuudesta vaan uskosta. Kuinka monta kertaa rukoilit tilanteen tai joidenkin ihmisten muuttamisen puolesta?


Sinun tulisi käsitellä sitä tosiasiaa, että vain Jumala voi muuttaa ihmisiä ja heidän ajatteluaan, kun se on välttämätöntä. Siitä voi tulla vaikein oppitunti, joka sinun on opittava ja käsiteltävä. Ihmiset voivat muuttua vain, kun he haluavat. Mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi tehdä? Voit selviytyä siitä ja hyväksyä ihmiset sellaisina kuin he ovat tai voit lähteä ja yrittää löytää jonkun toisen. Se on vain sinun valintasi. Jos voit ja haluat elää tämän asian kanssa, lopeta muutosten rukoileminen. On upea lainaus, joka voi selittää kaiken: "Seurustelu ilman aikomusta mennä naimisiin on kuin menisi ruokakauppaan ilman rahaa.


Joko lähdet tyytymättömänä tai otat jotain, mikä ei ole sinun. Jos olet kristitty, sinulla ei ole syytä seurustella, jos et halua mennä naimisiin. Kun seurustelet mennäksesi naimisiin, tapaat tarkoitusta varten ja osoitat ymmärtäväsi pyhiä kirjoituksia. Jokaisen pitäisi tietää, mihin tarkoitukseen he tekevät tämän tai tuon asian, treffit eivät ole poikkeus.


Ensimmäiset treffit ovat voimankoe sekä naisille että miehille. Tämä jännittävä tapahtuma on ratkaiseva tulevien suhteiden kehittämisessä. Harkitse tärkeimpiä kristillisiä treffineuvoja äläkä koskaan tee virheitä! On parempi olla kohtelematta tyttöä ystävänä. Hän on täällä mahdollisena tyttöystävänäsi. Naisen on ymmärrettävä selvästi, mitä odotat häneltä. Tietenkin ajan myötä nämä aikomukset voivat muuttua.


Kehitä vähitellen tuttavuutta oikeaan suuntaan. Flirttaile, kehu ja näytä hänelle, että hän on erityinen. Ainoa vaatimus sinulle on vilpitön. Naiset tuntevat kaiken. Sinun ei tarvitse teeskennellä olevasi kuka et ole. Ole vilpitön kristityillä ensitreffeillä ja ehkä sitten sinulla on onnellinen kristitty sinkkusuhde. Riittää olla avoin ja rehellinen. Jos tunnet vetovoimaa ja näet sen olevan molemminpuolista, voit puhua tulevaisuudesta. Monet naiset valittavat, että kun he menevät treffeille, miehet näyttävät huonoilta.


He ovat mauttomasti pukeutuneita, vaatteet ja kengät likaiset, hiuksia ei ole leikattu ja kynnet eivät ole hyvin hoidettuja. Ei vain tytön pitäisi ajatella, miltä näyttää treffeillä, vaan miehen tulisi myös ajatella ulkonäköään. Valitse vaatteet, jotka ovat puhtaita ja siistejä, ilman reikiä, tahroja tai naarmuja. Voit käyttää t-paitaa farkkujen kanssa, mutta sen tulee näyttää tyylikkäältä ja houkuttelevalta. Käyttäydy niin, ettet nolaa tai ärsytä toveriasi. Yritä olla ystävällinen ja käyttäytyä tahdikkisesti. Liiallinen tuttuus, irstailu, tapa nauraa muille ja ylistää itseäsi ei auta sinua.


Hymyilet, avoimuus kommunikaatiossa, luonnollisuus on paljon parempi vaihtoehto. Toiseksi, kristityt sinkkuja, jotka huomaavat, että olet liian puhelias, voivat kohdella sinua epäluuloisesti. Kun kokeilet kristillistä online-treffailua, sinun on vain opittava nauttimaan kommunikoinnista kauniin naisen kanssa etkä koskaan kiirehdi asioita. Tämä ei ole paras taktiikka seurustelulle. Jos tyttö ei ole valmis niihin, mies on epämiellyttävässä tilanteessa. Jos tyttö haluaa suudella nuorta miestä, tämä näkyy hänen käytöksessään.


Kukaan ei tiedä, miten suhde kehittyy, mitä tapahtuu ensimmäisen, toisen tai kymmenennen treffin jälkeen. Ensimmäinen treffi voi päättyä mihinkään tai siitä voi tulla sysäys onnelliseen suhteeseen, joka ei kehitty päivä vaan tunti kerrallaan. Kyllä, sinulla on oltava henkilökohtaiset periaatteet. Ensisijainen minäsi tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin.


Siksi on parasta, mitä voit tehdä, olla oma itsesi ja käyttäytyä luonnollisesti, varsinkin jos se on treffit. Videochat Ladies Gallery Hae tuki. Kirjaudu sisään Liity ilmaiseksi. Käynnistä Videochat. Naisten galleriahakutuki. Etusivu Romantiikkakompassi Blogi Kristillinen treffit 12 kristillistä treffisääntöä, jotka sinun on tiedettävä. Ole uskollinen aina Parasta, mitä voit tehdä, on olla antamatta minkään suhteen hämärtää todellista uskoasi.


Ole avoin ystävyyden kehittymiselle suuremmaksi Yksi parhaista kristillisistä treffivinkeistä on, että jopa sinkkujen, jotka etsivät vakavia suhteita eri kristillisiltä treffisivustoilta, tulisi paremmin muistaa, että paras perusta todella onnelliselle suhteelle on usein ystävyys. Ole realistinen ja rehellinen aikeissasi Haaveiletko suuresta perheestä, jossa on monia lapsia? Noudata moraalisääntöjä Fyysisellä läheisyydellä on melko suuri rooli kaikissa terveissä ja vakavassa suhteessa.


Ole johtaja parisuhteessa Miehellä on oikeus johtaa naistaan ​​elämässä, suojella ja huolehtia hänestä. Vain todellisen rakkauden ohjaaminen On helppoa sokeutua monista erilaisista tunteista, varsinkin nuorena.


Esitä oikeat toiveet Kristilliset treffisäännöt katsovat, että halu mennä naimisiin ei ole vain todellinen, vaan myös hyödyllinen. Vartioi sydäntäsi Kaikki mitä teet elämässäsi, virtaa sydämestäsi, mukaan lukien fyysiset ja henkiset halusi.

No comments:

Post a Comment