Tuesday, December 21, 2021

Xtreme-treffiisäntä

Xtreme-treffiisäntä



Bartholomew, Dave Legendary New Xtreme-treffiisäntä muusikko oli rock and roll -arkkitehti Bartoletti, Bruno Orchestran kapellimestari oli yhteydessä Lyric Opera of Chicago Batts -oopperaan, Deborah Pioneerituomari, joka valvoi Michael Avenattin oikeudenkäyntiä Baudrillard, Jean Social teoreetikko, joka tunnetaan ankarista kommenteistaan ​​kuluttamisesta ja liiallisuudesta. Kun parannuksia on tehty tehty, tämä ilmoitus voidaan poistaa. Ciccone, Don Laulaja-lauluntekijä, joka oli Four Seasons Caesarin jäsen, Sid Comic -nero tv Archerista, Rudolph "Val" Tuskegee Airman, joka palveli kolmessa sodassa Archerd, xtreme-treffiisäntä, Army Daily Varietyn kolumnisti seurasi Hollywoodia yli puolen vuosisadan ajan





Jamie jakaa tyttärensä Taylorin entisen Michelle Glennockin kanssa.



Aiemmin tässä kuussa Netflixin uusi pelipalvelu tuli maailmanlaajuisesti saataville sekä iOS- että Android-laitteille, ja sen debyyttivalikoimaan kuului kaksi "Stranger Things" -teemaa peliä ja muutama rento peli.


Julkaisunsa jälkeisinä päivinä Netflix on laajentanut valikoimaansa kahdella muulla pelillä, mukaan lukien toinen rento peli, Bowling Ballers, ja nyt, xtreme-treffiisäntä, Gameloftin Asphalt Xtremen uudelleenkäynnistys, joka suljettiin virallisesti tänä syyskuussa. Bowling Ballers on toinen peli nykyiseltä Netflix-pelikumppanilta Frosty Popilta, joka tarjoaa jo kaksi muuta peliä streamerin uuteen palveluun, Shooting Hoops ja Teeter Up. Kuten muutkin, xtreme-treffiisäntä, tämä uusin lisäys on a xtreme-treffiisäntä Peli, jota kuvataan "loputtomaksi juoksijaksi" keilaukseen, joka sisältää myös tasopohjaisen tilan.


Ja kuten kaikki Netflix-pelit, Bowling Ballers on mainokseton eikä tarjoa sovelluksen sisäisiä ostoksia. Teeter Up ja Bowling Ballers saavat ihmiset hymyilemään. Kiitos lämpimistä toivotuksista ja palautteesta. gamedev indiedev iosdev netflixgames appstore kuva. Toinen uusi lisäys on hieman mielenkiintoisempi.


Asphalt Xtreme oli melko suosittu Gameloft-peli muutaman vuoden ajan. Se oli Gameloftin Asphalt-toimintapelien toinen spinoff, ja se antoi pelaajille mahdollisuuden lähteä maastossa tutkimaan eksoottisia paikkoja ja ohjata samalla erilaisia ​​ajoneuvoja, kuten ralliautoja ja monsteriautoja. Pelin kulku olisi xtreme-treffiisäntä autot joutuvat ylittämään vaikeita elementtejä, kuten vettä, xtreme-treffiisäntä, kiviä, hiekkaa, mutaa ja lunta.


Peliä kehitettiin elokuusta syyskuuhun, mutta se suljettiin kokonaan 30. syyskuuta lokakuuhun mennessä. Netflix lisensoi pelin Gameloftilta lisätäkseen sen mobiilipelikokoelmaansa.


Suuret pelijulkaisijat, kuten Gameloft, sulkevat yleensä pelit, jotka ovat ylittäneet huippunsa, eivätkä enää tuota tuloja, joita pelin pitämiseen aktiivisena tarvitaan, xtreme-treffiisäntä.


Mutta Netflixin kaltainen palvelu näyttäisi olevan mielenkiintoinen uusi koti tällaiselle IP:lle, sillä sen tavoitteena ei ole tuottaa pelistä suoraan voittoa. Tämä all-access "pelitilaus" on jo käytössä erilaisissa pilvipelipalveluissa, kuten Xbox Cloud Gaming tai Xtreme-treffiisäntä, sekä retropelipalvelu GameClub ja jopa Applen oma Apple Arcade. Mutta Netflix ei tarvitse pelitilausta pysyäkseen itsenäisenä. Sen sijaan Netflix näkee nämä mobiilipelit keinona ylläpitää ja kasvattaa maksavaa tilaajakuntaansa tarjoamalla kuluttajille erilaista viihdettä TV-ohjelmiensa ja elokuviensa lisäksi.


Netflix-tilaajat voivat selata saatavilla olevia pelejä Netflixin suoratoistosovelluksessa, mutta itse pelit on lueteltu kyseisessä sovelluksessa xtreme-treffiisäntä ilmaislatauksina. Kun käyttäjät ovat valmiita pelaamaan, pelit vaativat Netflixin kirjautumistietosi, joten ne ovat vain Netflixin jäseniä, xtreme-treffiisäntä. Aiemmin tässä kuussa lanseerattu Bowling Ballers on maailmanlaajuisten käyttäjien saatavilla. Netflix vahvisti, että juuri tällä viikolla lanseerattu Asphalt Xtreme tulee nyt hitaasti käyttöön käyttäjille maailmanlaajuisesti.


Se tulee saataville U. käyttäjiä tulevina viikkoina. Sanchez harjoitteli salilla avojaloin tänä viikonloppuna crop-topissa ja leggingseissä. Aiemmin tänään Twitch keskeytti Prime Video Españalle kuuluvan kanavan. Nykiä xtreme-treffiisäntä Amazonin omistama, xtreme-treffiisäntä. Alexis Skyy on päässyt yli kosmeettisista parannushuhuista kehostaan.


Instagram-malli otti yhteyttä IG:hen lopettaakseen kaikki juorut […]. Harry Potter 20 vuotta: Return to Hogwarts debytoi HBO Maxin uudenvuodenpäivänä. Poptähti käyttää provosoivissa kuvauksissa vain mustia aurinkolaseja ja nahkahanskoja. Näyttelijä ja koomikko Rebel Wilson juhlii uusimpia saavutuksiaan, kuten uutta lastenkirjaansa "Bella the Brave", ja hänet nimettiin yhdeksi BBC:n Yellowstonen spinoffin menestysnäyttelijöistä, mikä lisäsi näyttelijöiden joukkoon yhden valtavan julkkiksen.


Robert Eggers, The Witch and The Lighthouse -elokuvan ylistetty ohjaaja, kertoo EW:lle, että tämä elokuva on xtreme-treffiisäntä vaikein asia", jonka hän on koskaan tehnyt. Yli kaksi vuotta sen jälkeen, kun Jed Wyatt ja Hannah Brown erosivat nopeasti The Bachelorette -sarjassa, hänen exänsä ja hänen veljensä ovat nyt kihloissa.


Katso alta, mitä Jedillä oli sanottavaa. Rangaistukset kovenevat niille, jotka jatkavat sääntöjen rikkomista. Kuten aina, voit nähdä kaiken, mitä Netflix on lisännyt kirjastoonsa tänä vuonna, valtavasta valikoimastamme kaikista parhaista elokuvista ja sarjoista. Daniel Lissing näytteli Jack Thorntonia Hallmarkin draamasarjassa "When Calls the Heart" viiden kauden ajan.


Nyt hän on palannut "When Hope Calls" -elokuvaan Lori Loughlinin kanssa kauden 2 ensi-illassa. Lauren Alaina julkaisi uuden albumin, kirjan ja näytteli elokuvassa, mutta hän tiesi kantrimusiikin olevan hänen kohtalonsa lapsuudesta asti.


Thrash-pioneerit jopa tulivat hieman sentimentaaliseksi, kun he veivät San Franciscon yleisön takaisin kappaleisiin heidän ensimmäisen konserttinsa. Sulje tämä sisältö. Lue koko artikkeli.


Sarah Perez. 23. marraskuuta AM · 3 min lukuaika. Tarina jatkuu, xtreme-treffiisäntä. Tavoitteemme on luoda turvallinen ja mukaansatempaava paikka, jossa käyttäjät voivat kohdata kiinnostuksen kohteita ja intohimoja. Parantaaksemme yhteisökokemustamme keskeytämme artikkelien kommentoinnin väliaikaisesti. Suositellut tarinat. Jalkineet uutiset. Atlanta Black Star. Yahoo Life. Naisten terveys.


Maaseutuelämää, xtreme-treffiisäntä. Entertainment Weekly. Fresno Bee. Hyvä taloudenpito. Vierivä kivi.





mustien naisten seurustelu



Los Angeles Orange County Inland Empire Ventura County California. Sääliikenne U. Sää Viihde Urheilu Equity Report Yhteisö Lemmikkieläimet Autot. Aseman tiedot. Newsmakers Our America Localish. Seuraa meitä:. Jaa twiittisähköposti.


Juuri tavanneet mies ja nainen harrastavat seksiä kirkkaassa päivänvalossa Chula Vistan ostajien KABC:n edessä. Jaa: Jaa twiittisähköposti. CHULA VISTA, Kalifornia. KABC - Juuri tavanneet mies ja nainen alkoivat suudella ja pyöritellä keskellä Chula Vista -ostoskeskusta kaikkien katsottavaksi.


Silminnäkijät sanoivat, että se oli jotain, joka sinun oli vain nähtävä uskoaksesi. Pariskunta, jonka poliisi kertoi KGTV:lle tavanneensa juuri vaunussa, putosi alas ja likaantui Christina's Dress Shopin edessä. Todistaja Christy Peterson, joka kuvasi tapahtumasta videon näyteikkunan läpi, sanoi, että mies ja nainen näyttivät tietämättömiltä, ​​että se oli.


ja että he olivat ihmisten ympäröimänä ostoskeskuksessa. Bouchard, Emile Pitkäaikainen Montreal Canadiensin kapteeni Boulez, Pierre Maailmankuulu ranskalainen klassisen musiikin kapellimestari Bourdain, Anthony Celebrityn kokki, kirjailija ja TV-juontaja… Bourgeois, Louise Vaikuttava kuvanveistäjä, jonka ura kesti seitsemän vuosikymmentä Bowden, Bobby pitkäaikainen Florida Staten jalkapallovalmentaja Bowen, Otis R.


Entinen Indianan kuvernööri ja U. Terveys- ja henkilöstösihteeri Bower, Johnny Hockey Hall of Famer ja Maple Leafsin legenda Bowie, David Legendaarinen brittilaulaja ja rajoja rikkova muusikko Bowlen, Pat Denver Broncosin omistaja voitti 3 Super Bowls Bowman, Christopher Entinen U. taitoluistelumestari kutsuttiin "Bowman the Showmaniksi" hänen tyylistään jäällä. The New York Times Boydin ensimmäinen musta päätoimittaja, Neal "America's Got Talent" -voittaja… Boyer, Clete Mestari New York Yankees -joukkueiden kolmas perustaja. the s Boyle, Gert Columbia Sportswearin puheenjohtaja näytteli mainoksissa Boyle, Patricia Entinen liittovaltion tuomari Boyle, Peter töykeä isä pitkäaikaisessa "Everybody Loves Raymond" -sarjassa Boynton, Bruce Kansalaisoikeusaktivisti, joka inspiroi Freedom Ridesin Boynton Robinson, Amelia U.


kansalaisoikeusjohtaja, joka selvisi "Verisestä sunnuntaista" Brace, Ernest pisimpään pidetty amerikkalainen siviilivangi Vietnamissa Brace, Ron, entinen New England Patriotsin nenätalletus Brackett, Elizabeth Journalisti isännöi WTTW-ohjelmaa "Chicago Tonight" kahden vuosikymmenen ajan… Bradbury, John Drummer brittiläinen ska-yhtye The Specials Bradbury, Ray Sci-fi -kirjailija kirjoitti "Fahrenheit" ja "The Martian Chronicles" Bradford, Richard näytteli elokuvissa, televisiossa ja brittiläisessä tv-sarjassa "Man in a Suitcase" Bradlee, Ben Toimittaja ohjasi The Washington Post uutisoi Watergate Bradleysta, Charles Soul -laulajasta, joka sai mainetta myöhään elämässään… Bradley, Ed vietti 26 kautta 60 Minutes -uutislehti Brady, James Valkoisen talon entinen lehdistösihteeri Brady, Sarah Kemp asevalvontaaktivisti Bragan, Bobby Pitkäaikainen baseball-mies johti Braves Hall of Fameria Hank Aaron Braithwaitea, E.


Kirjoittajan kirjoittama romaani "To Sir, With Love", josta tuli elokuva Branca, Ralph Dodgersin syöttäjä tarjoili Homerin, joka tunnetaan nimellä Shot Heard 'Round the World Branch, Cliff Legendary Raiders -vastaanotin voitti kolme Super Bowls Brancheaun, Dawn SeaWorldin valmentaja, jonka valas tappoi. Brand, Oscar Kanadalainen folk-laulaja ja radiojuontaja… Brando, Marlon Joka mullisti amerikkalaisen näyttelemisen Method-esityksillään Brandt, Dr.


Fredric Uraauurtava ihotautilääkäri, Botox Brandtin kirjailija ja varhainen kannattaja, Margit Fashion ikoni johti kansainvälisiä läpimurtoja tanskalaisiin malleihin Branton, Leo Lakimies auttoi radikaalia Angela Davisia voittamaan sensaatiomaisen murhajutun Brashear, Carl M.


Ensimmäinen musta U. Laivaston sukeltaja, elokuvassa "Men of Honor" Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira, Sokrates Brasilian entinen jalkapallokapteeni Brasse, Wilhelm Auschwitzin vanki ja valokuvaaja Braun, Lilian Jackson Kirjailija, joka kirjoitti 29 kirjaa "Kissa kuka" -mysteeriin sarja Brazelton, Dr.


Brecker, Michael Monipuolinen ja vaikutusvaltainen tenorisaksofonisti voitti 11 Grammy-rotua, MC Michiganin räppäri purskahti kansalliselle näyttämölle Breenissä, Bobby Entinen lapsitähti, joka tunnetaan parhaiten Breenissä, Lorna Manhattanin ensiapuosaston johtaja Breen, Tim Bregman, Buddy Noted musiikin sovittaja työskenteli. Ella Fitzgeraldin, Judy Garland Breitbartin, Andrew konservatiivisen mediajulkaisijan ja aktivisti Breithauptin kanssa, skotlantilainen yrittäjä, jota pidetään BMX Racingin Brennanin kummisetänä, Eileen Näyttelijä näytteli elokuvassa "Private Benjamin" Brennan, Ella New Orleansin ravintoloitsija ohjasi ikonista Brennanten palatsin komentajaa… Pohjois-Carolinan koripallotähti Brennan, Commander's Palace Brennanista tunnettu Richard New Orleans -ravintoloitsija, Terry, entinen Notre Damen pääjalkapallovalmentaja Brenner, David koomikko, näyttelijä, kirjailija Breslin, Jimmy Legendary New Yorkin sanomalehden kolumnisti… Breuning, Walter Worldin vanhin mies Brewer, Gay Mastersin mestari voitti 11 kertaa PGA Tour Brewerissa, Teresa Singer ylsi s-listan kärkeen sellaisilla hiteillä kuin "Till I Waltz Again with You" Brewster, Reginald Tuskegee Airman Briban, Roxana romanialainen ooppera. laulaja Bridges, näyttelijäperheen Dorothy Matriarkka, johon kuuluvat pojat Jeff ja Beau Bridges, Lucille Mother koulun erottelussa Bridges, Morris Bridges, Steve koomikko, joka esiintyi George W:nä.


Bridwell, Jim Legendaarinen kiipeilijä, joka tunnetaan värikkäästä persoonallisuudestaan… Bridwell, Norman Suositun "Clifford the Big Red Dog" -sarjan luoja Briers, Richard Brittinäyttelijä näytteli sitcomissa "The Good Life" Briggs, Ted Viimeinen kolmesta eloonjääneestä. Toisen maailmansodan aikana upposi brittiläinen taisteluristeilijä HMS Hood Brillstein, Bernie Veteran Hollywood manageri, tuottaja ja voimanvälittäjä Brimley, Wilford Star "Cocoon" ja Quaker Oats -mainokset Brinker, Norman Restaurant moguli, joka rakensi rennon ruokailuimperiumin Brinkley, David, joka sai ensimmäisenä mainetta puolet NBC:n Huntley-Brinkley-ankkuritiimistä Brinkman, Eddie Ennätysten tekevä shortstop teki vuoden uran suurissa yhtiöissä ja valmensi White Sox Louis Cardinalsin legendaa Brockia, Mona Lee Neuvoi kriisissä olevia maanviljelijöitä Brockieta, Dave Frontmania heavy metal -yhtyeessä GWAR Broder, David Pulitzer -palkittu poliittinen toimittaja ja kolumnisti Brodeur, Denis Tähtimaalivahti Martin Brodeur Bronerin isä, E.


Uraauurtava juutalainen feministinen kirjailija Bronfman, Edgar M. Liikemies, juutalaisten puolestapuhuja Bronski, Steve Bronski Beatin perustaja Bronson, Charles Grim-naamainen kova kaveri teki jälkensä toimintaelokuvilla, kuten "Death Wish" -sarja Brooke, Edward Ensimmäinen afroamerikkalainen voitti kansanvaalit U:ssa. Brookes, Jon Drummer brittiläisen indie rock -bändi The Charlatans UK Brooksin kanssa, Andrew Scientist, joka kehitti ensimmäisen COVID-sylkemistestin Brooks, Cedric Influential juuret reggae-muusikko Brooks, Dean Psychiatrist, joka vaikutti "One Flew Over the Cuckoo's Nest" -elokuvan kuvaamiseen, Elizabeth Brooks, Blakelyn Pulitzer-palkittu kirjailija ja runoilija Illinois Brooksissa, Herb Entinen olympiakiekkovalmentaja johti U.


"Miracle on Ice" -voittoon U:sta. Brooks, Jack Vietti 42 vuotta kongressissa edustaen Kaakkois-Texasin piiriään Brooksia, Lonnie Blues -legenda oli tunnettu "Sweet Home Chicago" -kappaleesta. Brooks, Martin Näyttelijä, joka näytteli Dr.


Rudy Wells elokuvassa "Six Million Dollar Man" Brooks, Michael Podcast -juontaja ja poliittinen kommentaattori Broomfield, Keith American kuoli taistellessaan Islamilaisen valtion militantteja vastaan ​​Syyriassa Brothers, Jim Kansasin kuvanveistäjä, jonka teoksia on historiallisilla monumenteilla ympäri maata. Veljekset, Joyce Pop -psykologi edelläkävijä television neuvontaohjelma Brotman, Jeff Costco puheenjohtaja oli yksi varastokauppiaan perustajista Browder, Kalief Teen, joka tuomittiin 3 vuodeksi vankilaan ilman oikeudenkäyntiä, sitten vapautettiin Brown, Albert "Doc" Bataanin kuolemanmarssin vanhin selvinnyt kuolee Brownissa, Bonnie kantrimusiikin jäsen lauluyhtye Browns Brown, Chris All-Starin kolmas baseman soitti kuusi tuotantokautta s Brownin suurten sarjojen pääsarjoissa, Chuck Musician on laajalti kehuttu "go-go" Brownin kummisetä, Cynthia Human Rights Watch -aktivisti Brown, David Theater ja elokuvatuottaja. toi hittejä kuten "Jaws" ja "The Sting" valkokankaalle Brown, Diem MTV "Challenge" tosi-tv-tähti Brown, Eric brittilentäjä, joka lensi useammilla lentokoneilla kuin kukaan muu historiassa Brown, Errol Hot Chocolaten laulaja Brown, Gates Former Tigersin ulkokenttäpelaaja Brown, Helen Gurley Cosmopolitan-lehden legendaarinen toimittaja Brown, James The dynaaminen , pompadoured "Godfather of Soul" Brown, Jim Ed Longtime Grand Ole Opryn jäsen Brown, Joe L.


Pääjohtaja auttoi Pittsburgh Piratesia voittamaan kaksi World Series -mestaruutta Brown, Linda Student maamerkissä Brown v. Opetuslautakunta U. Brown, Louis Nicole Brownin Simpson Brownin isä, Marcia-palkittu lastenkirjojen kuvittaja Brown, Marvin Singer soul-lauluyhtyeessä The Softones Brown, Michael Rock -muusikko oli mukana "Walk Away Renee" Brownin käsikirjoittajana, Michael Teinager ammuttiin kuoliaaksi. poliisi Brown, Nappy Blues -laulaja kiipesi Billboardin listoille gospel-vaikutteisella tyylillään Brown, Orlando "Zeus" 6-jalkainen hyökkäystakka pelasi 10 NFL-kautta Brown, Peter Actor näytteli rooleja TV Western -elokuvissa ja saippuaoopperoissa Brown, Ruth, jonka äänitykset saivat hänet rhythm-and-blues-tähdeksi s Brownissa, Timmy Legendaarisesta Philadelphia Eaglesista tuli näyttelijä Brown, Timothy Ray ensimmäinen HIV-tartunnasta parantunut Brown, Vivian Famous San Francisco kaksos Brown, Wesley First African-American valmistumaan U:sta.


Naval Academy Brown, Wesley Vanhin istuu U. liittovaltion tuomari historiassa Brown, Willie Raidersin legenda auttoi johtamaan joukkueen ensimmäiseen Super Bowl -voittoonsa Brown, Jr. Browne, Malcolm Vietnamilaisen palavan munkin kuvaaja Browne, Roscoe Lee, jonka rikas ääni ja arvokas asenne toivat hänelle Emmy-palkinnon ja Tony-ehdokkuuden Browne, Sylvia Suosittu psyykkinen ja kirjailija Browning, James Kansakunnan pisimpään toiminut liittovaltion valitustuomari Broyles, Frank Entinen Arkansas pääjalkapallovalmentaja johti Razorbacksin kansallisen tittelin… Brubeck, Dave Jazz-säveltäjä ja pianisti Bruce, Carol näytteli Mama Carlsonia televisiossa "WKRP in Cincinnati" Bruce, Earle, entinen Ohion osavaltion jalkapallovalmentaja… Bruce, Ed Käsikirjoitus "Mammas, Don" 't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys" Bruce, Jack Musician tunnetaan parhaiten Cream Brucen basistina ja laulajana, Patsy Country -musiikin lauluntekijä Brudnoy, David Who oli Bostonin tunnetuimpia talk radioääniä Martini klassikkoelokuvassa "It's" ihana elämä" Brunkert, Ola Entinen ruotsalaisen pop-yhtyeen ABBA Bryantin rumpali, Cullen Running back, joka vietti 11 kautta Los Angeles Rams Bryantin kanssa, Greg Collegen jalkapallon juoksija osoitti lupaavuutta UAB Buchwaldissa, Art Pulitzer -palkittu kolumnisti kronisti Washington Buckin elämää ja aikoja. Leslie loi pahvikupin, josta tuli New York Buckin popkulttuurin tunnus, Peter Subway -ravintolan perustaja Buckel, David Prominent LGBT-oikeuslakimies ja ympäristöaktivisti… Buckles, Frank Last living U.


Ensimmäisen maailmansodan veteraani Buckley, William F. Erudiitti Ivy Leaguer ja konservatiivinen kommentaattori Buie, Buddy Classics IV -hittien "Traces" ja "Stormy" Building Explosion Victims käsikirjoittaja, Harlem Ainakin seitsemän on kuollut kaasuräjähdyksessä Bull, Richard näytteli Nels Olesonia TV:ssä "Little House on" the Prairie" Bullard, Larcenian demokraatti, joka palveli kaksi vuosikymmentä Florida Housessa ja Senate Bullinsissa, Black Arts Movementin näytelmäkirjailija Ed Bulloch, Jeremy Näyttelijä näytteli Boba Fettiä alkuperäisessä Star Wars -trilogiassa Bumpers, Dale entinen U.


Arkansas Bunchin senaattori ja kuvernööri, Jon Sense Field Bundyn emo-yhtyeen perustaja ja laulaja, King Kong WWE-supertähti Bunning, Jim MLB Hall of Famer palveli aiemmin U:ssa. Kongressi… Buoniconti, Nick Dolphins Hall of Fame voitti kaksi Super Bowlsia Burbidge, Margaret Uraauurtava tähtitieteilijä, joka osoitti elementtejä sisältä tähdet Burch, Yvonne King Singer ja King Family showbisnesdynastian matriarkka Burden, Chris Noted performanssitaiteilija ja kuvanveistäjä Burden, Gary Taiteilija suunnitteli albumin kannet Neil Youngille, Doorsille ja Eaglesille… Burger, Rebecca ranskalainen lifestyle-bloggaaja, urheilija oli myös kuntomalli Burgess, Albert "Sonny" Rockabilly muusikko oli Sun Recordsin veteraani Burke, Richard "Dick" myydyin polkupyörävalmistaja, Trek Bicycle Corp Burke, Sarah Freestyle hiihtäjä oli nelinkertainen Winter X Games -mestari Burke, Solomon Soul -laulaja äänitti hitin "Cry To Me", jota käytettiin elokuvassa "Dirty Dancing" Burkeen, Aaron Dale Burkina Faso Hotellihyökkäys, Burnin terrori-iskussa on kuollut ainakin 23 ihmistä, Micky brittiläinen toimittaja, kirjailija ja toisen maailmansodan kommando Burns, Conrad Entinen republikaani U.


senaattori Montana Burnsista, Harriet Walt Disney Imagineeringin ensimmäinen naisartisti suunnitteli useita kuuluisia Disneyland-ajeluja Burns, Pat Entinen NHL-valmentaja, joka johti New Jersey Devilsin Stanley Cup Burnsiin, Pete laulaja uuden aallon yhtyeessä Dead or Alive… Burns, Robert Entinen rumpali ja Lynyrd Skynyrd Burnsin perustajajäsen, Ronnie Son of George Burns ja Gracie Allen Burr, Shawn, entinen Detroit Red Wing Burrell, Gary Garminin perustaja toivat GPS:n massoille Burri, Rene Kuuluisa sveitsiläinen valokuvaaja Burroughs, Margaret DuSable Museum of African American History Burt, Darryl Roman Burton, Raymond New Hampshiren pisin johtokunnan jäsen Burton, Roderick Nouseva räppäri, joka tunnetaan nimellä "Dolla" Burton, Tony Actor näytteli kouluttajaa kuudessa "Rocky"-elokuvassa Bush. , Barbara Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen… Bush, George H.


Bush, Prescott S. Veli yhdelle U. presidentti ja setä toiselle Bushille, William H. Presidenttien veli ja setä… Bushman, Betty Yksi ensimmäisistä naisista, jotka lähettävät Major League Baseball -pelin Bushy, Ron Drummer Iron Butterfly Bussille, Jerry Los Angeles Lakersin omistaja Buster, prinssi Legendaarinen ska-musiikin pioneeri Butcher, Susan neljä kertaa Iditarodin mestari hallitsi 1 mailin rekikoirakilpailua myöhään s Butcher, Willard entinen Chase Manhattan Bankin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Butler, Chad "Pimp C" Puolet veteraani Houstonin rap-yhtyeestä UGK Butler, Deidre Davis vammaisten oikeuksien puolestapuhuja auttoi luonnosta. amerikkalaiset vammaiset Act Butler, Jack NFL Hall of Fame -kulmapuolustaja Butler, Robert Pulitzer -palkittu ikääntymisen asiantuntija, joka loi sanan "ageism" Buxton, Angela Tenniksen mestari, joka taisteli syrjintää vastaan ​​Bygraves, Max veteraani brittiläinen viihdyttäjä, joka tunnetaan vanhanaikaisesta tyylistään hurmaa Byrd, Dennis Entinen New York Jetsin puolustuspää Byrd, Donald Johtava kova-s Byrdin bop-trumpetisti Harry F.


Entinen senaattori Virginia Byrdistä, Jeff Pitkäaikainen presidentti ja Bristol Motor Speedway Byrdin pääjohtaja, Robert Historian pisin senaattori Byrd, Thomas Jefferson Spike Lee -elokuvista tunnettu näyttelijä Byrne, Jane Chicagon ensimmäinen ja ainoa naispormestari Cabut, Jean Cacoyannis, Michael ohjasi elokuvaklassikon "Zorba the Greek" Cady, Frank näytteli tavaratalon omistajaa "Green Acres" -sarjassa Caesar, Sid Sarjakuvanero televisiossa Cahir, Bill Entinen toimittaja, joka liittyi merijalkaväkiin syyskuun 11. päivän jälkeen Caldwell, Philip Entinen Ford Motor Co.


Caldwell, Robert Cale, JJ Grammy-palkittu muusikko sävelsi hittejä Eric Claptonille ja Lynyrd Skynyrd Calerolle, Adolfo Entinen Nicaragua Contra -johtaja Calero, Miguel pelasi meksikolaisen jalkapalloseuran Pachuca Callahanin kanssa, James "Jim" Entinen Kentuckyn osavaltion edustaja Calley, John Ran kolme Hollywood-studioiden Calloway, Kyle Iowa jalkapallon erotuomari pelasi aiemmin NFL:n Buffalo Billsissä Calvin, Perry Camacho, Hector "Macho" Nyrkkeilijä, joka tunnetaan taidoistaan ​​ja loistokkuudestaan ​​kehässä Camejo, Peter Green -puolueen johtaja oli Ralph Naderin ehdokkaana vaaleissa Camerino, Giuliana Coen Designerin ansiota käsilaukkujen tekemisestä muotituotteeksi Camp, Carter-aktivisti American Indian Movement Campissa, Rick Former Former Atlanta Braves -syöttäjä Campbell, Bill Philadelphian radio- ja TV-urheilukuuluttaja Campbell, Bill mentoroitu Applen perustaja Steve Jobs Campbell, Carroll Poliittisesti taitava entinen kuvernööri, joka auttoi tekemään republikaanipuolueesta voimakkaan voiman Etelä-Carolinassa Campbellin, Darick Lapin teräskitaristi Campbell Brothers Campbellin kanssa, Delois Legendaarinen gospel-laulaja Campbell, Glen "Rhinestone Cowboy" -kantrilaulaja Campbell, Milt First Afroamerikkalainen olympialainen kymmenenottelun voittaja Campbell, Patrick Hänen bändinsä keräsi lahjoituksia kiitospäivä-illallisen ruokkimiseksi tuhansille apua tarvitseville Campbell, Will D.


Kansalaisoikeusjohtaja ja luopiosaarnaaja Camping, Harold Doomsday -ministeri ja kristittyjen evankelista Campos, Adriana Suosittu telenovelanäyttelijä Camuto, Vince Legendaarinen naisten jalkineiden suunnittelija Canary, David Näyttelijä televisiosarjoissa "Bonanza", "All My Children" Candelaria, Antonia Candelario-Padro, Angel L.


Canfield, Mary Grace -hahmonäyttelijä näytteli yleisnaista Ralph Monroeta TV:ssä "Green Acres" Cannell, Stephen J. Tuottelias TV-käsikirjoittaja-tuottaja sarjoissa, kuten "The Rockford Files" ja "The A-Team" Cannon, Billy Legendary LSU-juoksu voitti Heisman Trophyn… Cantu, Homaro Michelin -tähdellä palkittu Chicago Chef Cantu, Sandra 8-vuotias tyttö oli. ollut kadoksissa useita päiviä Capa, Cornell-kuvajournalisti käytti kameraansa valaisemaan sosiaalisia ja humanitaarisia syitä. Capellan, Jose Entinen Major League Baseball -syöttäjä Caplan, Frieda Pioneering -tuotemarkkinoija, joka antoi kiiville nimen Cappotelli, Matt entinen WWE-paini… Capps, Jimmy-kitaristi Grandin kanssa Ole Opryn talobändi Capra, Frank Tuottaja, joka auttoi rakentamaan suuren televisio- ja elokuvastudion Car Bomb Victims, Ankara, Turkki, Ainakin 27 ihmistä kuoli räjähdyksessä Ankarassa, Turkissa Carawan, Guy Folk -laulaja "We Shall Overcome" -kappaleen suosion takana "Caray, Ohita Voice of the Atlanta Braves ja osa baseball-lähetystoiminnan harjoittajien perhelinjaa Care Home Attack Victims, japanilaiset vammaiset Ainakin 19 ihmistä on kuollut veitsihyökkäyksessä Carey, Andy New York Yankees -dynastian kolmas tukimies Carey, Harry Character näyttelijä, jonka ura kesti yli 50 vuotta Carey, Hugh Entinen New Yorkin kuvernööri Carey, Phil Soap -ooppera näyttelijä näytteli bisnespohatta Asa Buchanania elokuvassa "One Life to Live" Carey, William Polk Yrittäjä, joka lahjoitti miljoonia koulutukseen Carlin, George Dean vastakulttuurikoomikoista oli tunnettu purevista näkemyksistään elämästä Carlson, Jeanette Apartheidin vastainen aktivisti Carlson, Richard Bestsellerin "Älä hikoile pientä tavaraa" kirjoittaja Carmen, Jeannen pinup- ja B-elokuvanäyttelijä, joka hokee Frank Sinatran ja muiden tähtien Carmichaelin kanssa , Ian Brittiläinen sarjakuvanäyttelijä näytteli elokuvassa "I'm All Right Jack" valkokankaalla Carne, Judy The Sock It to Me -tyttö TV:ssä "Laugh-In" Carnegie, Tom pitkäaikainen ääni Indianapolis Motor Speedwayssa Carney, Frank Pizza Hut Caron perustaja, Anthony brittiläinen suurten, abstraktien teräsluomusten kuvanveistäjä Caroline, J.


Entinen Chicago Bearsin puolustava puolustaja… Caron, Ron St. Louis Blues Carpenter, Keion Entinen NFL-puolustaja pelasi Billsissä, Falcons Carpenter, Lew Runningback voitti NFL-mestaruuden Detroit Lionsin ja Green Bay Packers Carpenterin kanssa, Liz Author ja ensimmäisen lady Bird Johnson Carpenterin entinen lehdistösihteeri, Rene Viimeinen elossa oleva jäsen Astronaut Wives Clubista… Carpenter, Scott 2. Yhdysvaltain astronautti kiertoradalla Carr, Charles Drove kantrimusiikkilegenda Hank Williams viimeisellä matkallaan Carr, Gerald Skylab 4:n komentaja Carr, Jimmy Entinen NFL-pelaaja, valmentaja voitti mestaruuden Eagles Carrin kanssa, Johnnie Prominent kansalaisoikeusaktivisti viimeisen puolen vuosisadan aikana Carr, Sam Mississippi Delta muusikko oli yksi maan parhaista bluesrumpaleista Carra, Raffaella italialainen pop-ikoni ja Sinatran toinen tähti Carradine, tv-sarjan "Kung Fu" David Star esiintyi myös Bill elokuvassa "Kill Bill" Carrell, Mike Washingtonin osavaltion senaattori Carrillo Fernandez, Simon Adrian Carrington, Leonora Painter, kirjailija ja kuvanveistäjä, jota pidetään yhtenä viimeisistä alkuperäisistä surrealisteista Carroll, Jim Poet ja punkrokkari, joka kirjoitti "The Basketball Diaries" Carrollin, John Baltimore Sunin ja Los Angeles Timesin entinen toimittaja Carroll, Mickey Yksi viimeisistä selviytyneistä Munchkineista klassikkoelokuvasta "The Wizard of Oz" Carroll, Tom Youngest Yankee koskaan soittanut World Series Carsonissa, Big Al -legendaarinen New Orleansin blueslaulaja Carson, Eve Marie University of North Carolina opiskelijakunnan puheenjohtaja Carson, Joanne Entisen Tonight Show -juontaja Carsonin ex-vaimo, Johnny "Tonight Show" -televisiojuontaja, joka tarjosi Amerikassa sujuvaa yömyssyä julkkisten pilailusta, droll-komediasta ja sydämen viehätysvoimasta Carson, Julia Seitsemän kauden Indianapolisin edustaja Carter, Beverly-kiinteistönvälittäjä, joka kadonnut viime viikolla Carter, Dixie "Designing Women" -tähden etelän viehätys voitti hänelle joukon tv-rooleja Carter, Don Bowling loistava pelin kulta-aikana Carter, Elliott Pulitzer -palkinnon voittanut klassisen säveltäjä Carter, Gary Hall of Famen pääliigan baseball-pelaaja Carter, Jack Koomikko ja näyttelijä Carter, Janette Kantrimusiikin perustajan viimeinen elossa oleva lapsi Carter Family Carter, entisen presidentin Jimmy Carter Carterin Jeremy pojanpoika, Leslie Singer ja Nickin ja Aaron Carter Carterin sisar, Nell, joka soitti stoutia, näppärä taloudenhoitaja s-sarjassa "Gimme" tauko!


Carter, Robert Lakimies, joka työskenteli asiassa Brown v. Opetushallituksen taiteilijan kuvituksia koristavat "The Shadow" ja muut sci-fi- ja mysteerijulkaisut Carvalho, Beth brasilialainen "samban kummiäiti" Casal, Neal Influential rootsin rockkitaristi soitti Willie Nelsonin kanssa ja Shooter Jennings Casale, Bob Devo Casaresin perustajakitaristi , Rick Star juoksee Chicago Bears Caseylle, Bernie Entinen NFL-pelaaja, josta tuli näyttelijä… Cash, Don kuoli Everestillä saavutettuaan tavoitteen kiivetä kunkin maanosan korkeimmalle huipulle Cash, Johnny jyrkkä hahmo amerikkalaisessa musiikissa Cash, June Carter Grammy-palkittu kantrimusiikin edelläkävijäperheen jälkeläinen ja Johnny Cash Casperin vaimo, Billy, yksi PGA Tour Cassadyn tuotteliaimmista voittajista, Carolyn Writer ja Jack Kerouac Cassadyn ystävä, Howard Hopalong Legendaarinen Ohion osavaltion juoksija voitti Heisman Trophy Cassagnesin, Andre Inventor of the Etch A Sketch Cassese, Antonio Tunnettu kansainvälisen oikeuden asiantuntija nosti syytteen sotarikoksista Castellano, Talia Joy Nuori syöpää sairastava tyttö loi inspiroivia YouTube-meikkioppaita Castello, Marie "Madam Marie" Ennustaja sai mainetta Bruce Springsteenin kappaleessa "4th of July, Asbury Park Sandy" Castillo, Bobby Former Dodgers syöttäjä opetti Fernando Valenzuelan heittämään ruuvipalloa Castillo, Frank Entinen syöttäjä Boston Red Soxin ja muiden MLB-joukkueiden kanssa Castillo, Kendrick Hero juoksi ampujaa kohti Coloradon koulussa ampuen pelastaen ihmishenkiä Castor, Jimmy Funk ja soul-saksofonisti, laulaja ja lauluntekijä Cates, Darlene Näyttelijä näytteli kotimatriarkkaa elokuvassa "What's Eating Gilbert Grape" Cates, Gilbert tuottaja ja ohjaaja, joka perusti Geffen Playhousen Los Angelesin Catheyssa, Reg E.


Emmy-palkittu "House of Cards" -näyttelijä… Cathy, S. Truett Chick-fil-A:n perustaja Catlett, Elizabeth Sculptor ja taidegraafikko Catlin, Kelly U. pyöräilijä voitti olympialaisten hopeamitalin Catri, Dick Surfingin pioneeri tunnettiin "itärannikon surffauksen kummisetänä" Cavallari, Michael Tosi-tv-tähden Kristin Cavallari Cavallon veli, Jimmy Hänen bändinsä uskotaan olevan ensimmäinen valkoinen bändi, joka soittaa Apollo Theatre Cavanaugh, Christine Prolific ääninäyttelijä Cavarretta, Phil National Leaguen MVP, joka johti Chicago Cubsin viimeiseen World Series -esiintymiseensä Cavessa, Arthur teini-ikäinen australialaisen rocktähden Nick Cave Caven poika, Colby Edmonton Oilersin keskus Cazenove, Christopher näytteli Ben Carringtonia TV-sarja "Dynasty" Cecil, Henry Yksi brittiläisistä hevoskilpailujen suurimmista kouluttajista Cellucci, Argeo Paul Entinen Massachusettsin kuvernööri Center Shooting Victims, Kansas Jewish Kansas Juutalainen keskus ampui uhreja Cernan, Eugene "Gene" NASAn astronautti oli viimeinen henkilö, joka käveli kuussa … Cervi, Al Basketball Hall of Famer, joka valmentaa Syracuse Nationals Chabrolia, Claude ranskalainen elokuvantekijä oli yksi New Wave -liikkeen perustajista Chacon, Bobby Entinen nyrkkeilyn kaksinkertainen maailmanmestari Challis, John Teen inspiroi ammattiurheilijoita positiivisella asentellaan syöpään. Chambers, Tom Eläkkeellä Washingtonin osavaltion korkeimman oikeuden tuomari Chambers, Wally Former Bears Great oli NFL:n vuoden puolustava tulokas Championissa, Marge Model for Snow White Chance, Britton Biophysicist oli myös olympiakultaa merimies Chance, Dean Cy Youngin voittaja syöttäjä joka seurusteli Sinatra Chandnoisin kanssa, Lynnin erikoistiimien tähti Pittsburgh Steelers Chaneyssa, Fannie Lee Chapinissa "Mississippi Burning" -tapauksessa kuolleen kansalaisoikeustyöntekijän äiti, Billy Actor oli suosittu lapsena Chaplinissa. , Sydney Charlie Chaplinin ja Tonyn poikavoittajanäyttelijä Chapot, Frank Equestrian voitti kaksi hopeaa kuudessa olympialaisissa Chappell, Katherine Visual Effects -editori TV:n Game of Thronesissa Chappuis, Bob College Football Hall of Famer ja Heisman Trophy -toinen Charisse, Cyd Dancer näytteli elokuvissa Fred Astairen kanssa. ja Gene Kelly Charles, Annette Näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Cha Cha DiGregoriona elokuvassa "Grease" Charles, Ed, Miracle Metsin jäsen… Charles, Nick CNN:n ensimmäinen urheiluankkuri Charles, Ray The Grammy-palkittu crooner, joka sekoitti gospelin ja bluesin Chartoffin, Robert "Rocky", "Raging Bull" -elokuvatuottaja Chase, Leah New Orleans -kokki viimeisteli kreoliruokaa Chase, Margo Chase Design Groupin perustaja työskenteli Targetin, Pepsin, Nestlen brändäyksen parissa... Chavez, Helen Labour -aktivisti työskenteli aviomiehensä, UFWA-johtajan Cesar Chбvezin kanssa. Chavez, Oscar Suosittu meksikolainen protestilaulaja Chavez, Richard auttoi veljeään Cesar Chavezia rakentamaan United Farmworkers of America Chaykin, Maury kanadalainen näyttelijä, jonka ura ulottuu 35 vuotta ja kahdessa maassa Chedid, Andree Egyptissä syntynyt ranskalainen runoilija ja kirjailija Chen, George Chenery, Penny, Triple Crown -mestarin sihteeristön omistaja… Cheng, Chi-basisti Grammy-palkitussa rock-yhtyeessä Deftones Chepe, Oscar Espinosa kuubalainen toisinajattelija ekonomisti Chereau, Patrice Juhlittu ranskalainen näyttelijä ja ohjaaja Tšerepanov, Aleksei Nouseva jääkiekkotähti oli New York Rangersin ensimmäisen kierroksen luonnosvalinta Tšernomyrdin, Viktor Toimi Venäjän päämiehenä. ministeri myrskyisässä s Chervokas, John Adman, joka loi "Please Don't Squeeze the Charmin" -kampanjan Chess, Phil Music exec oli mukana perustamassa legendaarista Chess Records -levy-yhtiötä Chestnut, J.


Ensimmäinen musta lakimies Selmassa, Alabamassa, oli näkyvä kansalaisoikeustapauksissa Cheuse, Alan pitkäaikainen kirjallisuuskriitikko ja "All Things Under" -avustaja Chevez-Martinez, Juan Chevron, Phil Poguesin kitaristi Chiang, Cecilia Restaurateur, joka toi aitoa kiinalaista ruokaa Yhdysvaltoihin. Childress, Jesse Childs, Cahron Cali Swag Districtin räppäri Chiluba, Frederick Sambian ensimmäinen demokraattisesti valittu presidentti Chinaglia, Giorgio entinen Italia, Lazion ja New York Cosmos -tähti Chirac, Jacques Ranskan entinen presidentti Chisholm, Shirley Vähemmistöjen oikeuksien puolestapuhuja, josta tuli ensimmäinen musta Congressiin valittu nainen Chittick, Charles Yardley -vuotias hylkäsi Thomas Edisonin työtarjouksen ja riiteli Humphrey Bogart Choon, Singaporen perustajan isän Kwa Geokin vaimon, Lee Kuan Yew Chopran, Yash Bollywood -elokuvamoguli Choulesin, Claude Stanleyn kanssa Viimeisin tunnettu taistelu Ensimmäisen maailmansodan veteraani Christensen, Todd Ammattijalkapalloilija ja urheilija Christian, Linda Hollywood -tähti, josta tuli ensimmäinen Bond-tyttö Christopher, Sybil Theatre -tuottaja ja Richard Burton Christopherin ex-vaimo, Ted NASCARin lyhytratakilpalegenda… Christopher, Warren Clintonin hallinnon ulkoministeri Church Shooting Victims, Charlestonin pastori, 8 muuta kuolemaan ammuttua kirkossa Churchill, Dick Toisen maailmansodan "Great Escape" -tiimin viimeinen elossa ollut jäsen Churchill, Winston Spencer Entinen parlamentin jäsen ja Britannian pojanpoika sodanaikainen johtaja Ciarcia, John Näyttelijä, jonka teoksia ovat "The Sopranos", "Hoffa" ja "Goodfellas" Ciccone, Don Singer-lauluntekijä, joka oli Four Seasons Cilenton jäsen, Diane Oscar -ehdokas australialainen näyttelijä oli kerran naimisissa Sean Connery Ciminon kanssa. , Michael Academy Award -palkittu "The Deer Hunter" -elokuvan ohjaaja Cipiti, NFL:n Harbaugh Brothers Cirillon Joe Isoisä, Nathan kanadalainen sotilas vartioi sotamuistomerkkiä Claiborne, Liz Muotisuunnittelijan tyyleistä tuli uran naisten vaatekaappien kulmakivi Clancy, Gil Boxing -valmentaja, joka auttoi johtamaan Emile Griffithin keskisarjan ja keskisarjan titteleihin Clancy, Tom Bestsellerin kirjailija "The Hunt for Red October" Clark, Carl WWII -sankari sai mitalin 60 vuotta myöhemmin… Clark, Dick Pitkäaikainen "American Bandstand" -sarjan juontaja Clark, Donald Clark, Dwight Entinen 49ersin laajavastaanotin, joka tunnetaan "The Catch" -soitosta NFC-mestaruuskilpailuissa Clark, Guy Country laulaja-lauluntekijä voitti Grammy-palkinnon Clark, Huguette Montana kupariperillinen asui kerran Fifth Avenue Clarkin suurimmassa asunnossa, Kenneth B.


Kouluttaja ja psykologi, joka työskenteli elämänsä rotujen integraation puolesta. Visionäärinen tieteiskirjailija voitti maailmanlaajuista suosiota enemmän kuin kirjoilla Clarke, Robert J. Clarke, Ron Australian suurin keskimatkajuoksija Clarke, Warren brittinäyttelijä Clarke, William "Bunny Rugs" Husky-ääninen reggae-laulaja Clauson, Bryan Popular dirt track -kilpailija Clay, Otis Soul -laulaja ja Blues Hall of Fame Clayburghin jäsen, Jill Tunnettu mm. hänen Oscar-ehdokkaan roolinsa "An Married Woman senator from Georgia Clement, Jack "Cowboy" Country Music Hall of Fame -tuottaja ja lauluntekijä Clemente, Vera baseball-legendan Roberto Clementen leski jatkoi humanitaarista työtä Clements, Bill entinen Texasin kuvernööri Clemons, Clarence Larger -Saksofonisti E Street Band Cleridesille, Glafcos Entinen Kyproksen presidentti Cliburn, Van Kansainvälisesti tunnettu pianisti auttoi sulattamaan kylmän sodan, Chuck Ylistetty fotorealistinen taidemaalari Coachman Davis, Alice Ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka voitti olympiakultaa Coase, Ronald Vanhin Nobel Palkinnon voittaja Coates, Anne V.


Coble, Howard Pitkään palvellut GOP U. Parlamentin jäsen Pohjois-Carolina Cochranissa, Johnnie L. Hänestä tuli laillinen supertähti autettuaan selvittämään O. Cockburn, The Nation -lehden Cockerin pitkäaikainen kolumnisti, Joe-palkittu brittilaulaja Coddington, Boyd Kalifornian autonrakennuslegenda ja tosi-tv-sarjan "American Hot Rod" juontaja Coe, George Veteraanielokuva- ja tv-hahmonäyttelijä Coe-Jones, Dawn kanadalainen Hall of fame golfaaja Coffey, J.


Russell Viimeinen ensimmäisen maailmansodan veteraani Ohiossa ja yksi kolmesta tunnetusta jäljellä olevasta U. Cogdill, Gail Entinen Detroit Lions -vastaanotin Cognito, Ian brittiläinen koomikko kuoli lavalla stand-up-rutiinin aikana. Cohen, Avi Liverpoolin puolustaja ja ensimmäinen israelilainen, joka pelasi Englannin korkeimmassa jalkapalloliigassa Cohen, Carla, suositun D:n osaomistaja.


kirjakauppa Politics and Prose Cohen, Leonard Legendaarinen laulaja-lauluntekijä kirjoittanut "Hallelujah" Colchico, Dan Entinen NFL:n puolustaja Cole, Dorothy "Dot" Vanhin elävä U. Marine Cole, Freddy Grammy -ehdokkuuden saanut jazzlaulaja ja pianisti Cole, George veteraani brittiläinen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "Minder" Cole, Natalie Grammy-palkittu laulaja Coleman, Smash-TV-sarjan "Diff'''''''-tähti Gary Child ''''''''''vuokraa Strokes" Coleman, Jerry Hall of Fame -lähettäjä Coleman, Ornette Innovatiivinen jazzsaksofonisti ja säveltäjä Coleman-Singleton, Sharonda Coles, Charlie pitkäaikainen Miami Ohion koripallovalmentaja Collapse Victims, Mecca Crane Yli 65 ihmistä kuoli nosturionnettomuudessa Colledgen moskeijassa Cecilia Innovatiivinen taitoluistelija oli nuorin talviolympialaisissa kilpaillut urheilija, kongressiedustaja Collins, Bud Sportscaster toimitti vuosikymmeniä tenniksen kommentteja TV:ssä Collins, Cardiss Ensimmäinen afroamerikkalainen nainen, joka edusti Illinoisia kongressissa Collins, Gary Actor , TV-juontaja ja entinen Miss America -kilpailun seremoniamestari Collins, Jackie Best-Hollywood Wivesin ja Lucky Santangelo -sarjan myynyt kirjoittaja Collins, Jerry entinen All Blacksin rugbypelaaja Collins, Michael NASAn astronautti Apollo 11 -matkalla Colman, Henry TV-tuottaja auttoi kehittämään "The Love Boat" Colmesia, Alan Radion ja TV:n poliittista keskusteluohjelmaa juontaja Colvin, Marie Arvostettu amerikkalainen sotatoimittaja Commoner, Barry Scientist ja yksi ympäristöliikkeen Comon pioneereista, Perry Crooning baritoniparturi, joka tunnetaan rennosta laulustaan, neulepuseroistaan ​​ja TV-erikoistuotteistaan ​​Conde, Luis Daniel Conley, Darlene Näyttelijä näytteli kiihkeää muotimogulia. Sally Spectra sarjassa ''The Bold and the Beautiful'' Conlon, Cammie King Child -näyttelijä, joka debytoi elokuvassa "Tuulen viemässä" Connally, Nellie Entinen Texasin ensimmäinen nainen, joka ratsasti presidentti John F:ssä.


Kennedyn limusiini Connell, Cory James Connell, Evan S. Ylistetty kaksoisromaanien "Mrs. Bridge" ja "Mr. Conner, Bruce Beatin aikakauden taiteilija teki uraauurtavia avantgarde-elokuvia Connery, Sean James Bond -tähti ja Oscar-voittaja Connors, Mike Actor näytteli etsiväsarjassa "Mannix" Connors, Tom Country -folk-laulaja ja yksi Kanadan suurimmista kulttuuri-ikoneista Conrad, Paul poliittinen sarjakuvapiirtäjä, joka voitti kolme Pulitzer-palkintoa Conyers, John pisimpään palvellut afroamerikkalainen kongressin jäsen Yhdysvalloissa.


historia… Cook, Adam American Idol -voittajan David Cook vanhin veli Cook, Bob Esiintynyt TV-mainoksessa, koska hän ei koskaan jäänyt väliin Super Bowl Cookista, Tony Cookie Monsta Suosittu dubstep DJ EDM-festivaalien piirissä. Cooley, Denton Surgeon suoritti maailman ensimmäisen tekosydänimplanttien Cooley, E.


Wayne Iowa Girls High School Athletic Unionin päällikkö Cooper, Jackie voitti parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuuden Cooperin iässä, Jeanne pitkäaikainen "The Young and the Restless" -sarjan tähti Cooper, Katherine Coover, Harry Wesley Super Glue Copen luoja, Myron Screevy-äänisen kuuluttajan värikkäistä iskulauseista tuli Pittsburgh Steelers Copelandin symboleja, Al Popeyesin perustaja Famous Fried Chicken nousi otsikoihin hänen ylenpalttisesta elämäntyylistään Corbato, Fernando Tietokonesalasanan keksijä… Corbett, Gary kosketinsoittaja Kissille ja Cinderella A Corcoranille. joka näytteli Disneyn klassikon Old Yeller Cordicen nuorinta poikaa, John W.


Kirurgi oli osa lääketieteellistä tiimiä, joka pelasti Martin Luther King Jr Corean, Chick Pioneeringin jazzfuusiokosketinsoittaja Coreyn, Irwin "Professor" Klassikkokoomikko kutsui itseään maailman johtavaksi auktoriteetiksi Corey, Mary J. Ensimmäinen nainen The Baltimore Sun -sanomalehden ylimmässä toimituksessa Corley, Pat, joka tarjosi viisaita neuvoja juomien ohella "Murphy Brownin" barkeep Phil, Corliss, Richard Time -lehden pitkäaikainen elokuvakriitikko Cornacchia, Joseph Kentucky Derby -voittajien osaomistaja. Strike the Gold ja Go For Gin Corneau, ranskalainen elokuvantekijä Alain ohjasi hitin "Tous les Matins du Monde" Cornelius, Don "Soul Trainin" luoja ja pitkäaikainen juontaja Cornell, Chris Soundgarden, Audioslaven keulahahmo auttoi aloittamaan grunge rock -genren… Cornett, Leanza Entinen Miss America Cornette, Joel Entinen Butler-koripallotähti teki 1 plus pisteen Cornish, Frank Entinen hyökkäävä linjamies kahdessa Dallas Cowboys Super Bowl -voittajajoukkueessa Correa, Chamin Tunnettu meksikolainen kitaristi Corri, Adrienne Brittinäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​" Kelloappelsiini" Coryell, Don NFL:n valmentaja ja modernin syöttöpelin perustajaisä Coryell, Larry Jazz -kitaristi tunnettiin Fusion Corzinen kummisetänä, entisen New Jerseyn kuvernöörin Nancyn äitinä.


Jon Corzine Cosby, Ensa Bill Cosbyn tytär… Cosey, Pete Innovatiivinen kitaristi soitti Miles Davisin, Howlin' Wolfin ja Muddy Waters Cossetten kanssa, John pitkäaikainen Grammy Awards Cossiga -tuottaja, Francesco Italian entinen presidentti Costanza, Margaret veteraanipoliittinen aktivisti ja naispuolinen aktivisti oikeuksien mestari Costello, Billy Entinen World Boxing Councilin kevyen keskisarjan mestari Martin Luther King Jr….


Cotton, James Legendaarinen bluesharppusoittaja voitti Grammyn Coulterissa, Dewitt "Tex" Entinen New York Giants -tackle ja All-American armeijan kansallisessa mestaruusjoukkueessa Courreges, ranskalainen muotisuunnittelija ja minihamepioneeri Court, Hazel englantilainen näyttelijä näytteli suosituissa kauhuelokuvissa luvun ja 60-luvun Courtenay, Bryce myydyin australialainen kirjailija Covey, Joy, entinen Amazonin johtaja Covey, Stephen R.


Teoksen "The Seven Habits of Highly Effective People" kirjoittaja Covington, Joey Entinen Jefferson Airplanen rumpali Cowan, George Manhattan Project -tutkija Cowden, Gordon W.


Cowher, Kaye Steelersin entisen valmentajan Bill Cowherin vaimo ja entinen koripalloilija N. Cox, Fred Vikings kicker yhdessä Nerf-jalkapallon keksijä Cox, Jo työväenpuolueen jäsen palveli Britannian parlamentissa Cox, Spencer AIDS-aktivisti, joka auttoi perustamaan organisaation tehostaakseen hoitotutkimusta Craft, Paul Nashville Songwriters Hall of Fame -jäsen Craig, Yvonne näyttelijä, joka soitti. Batgirl TV-sarjassa "Batman" Craig Lewis, naispuolinen Philadelphian palomies kuoli talon tulipalossa Craighead George, Jean Newbery -mitalilla palkittu kirjailija Cramer, Richard Ben Pulitzer -palkittu toimittaja ja kirjailija Crash Victim, SpaceShipTwo One -miehistön jäsen kuoli onnettomuudessa turman uhreja, AirAsia-lentokone Etsijät löytävät ruumiita AirAsia-lentokoneen turman jälkeen Turman uhrit, Alaskan lentotaksi 10 kuoli lento-onnettomuudessa Soldotnassa, Alaska Crash Victims, Barcelona Van Ainakin 14 kuollutta kahdessa iskussa Espanjassa Törmäyksen uhrit, Chattanoogan koulubussi 6 kuoli Chattanoogassa, Tennesseessä, Koulubussionnettomuuden uhreja, Kolumbian lentokone 75 ihmistä, mukaan lukien monet jalkapalloilijat, kuolee Kolariin uhrit, Colorado Van Amtrakin junan ja pakettiauton yhteentörmäyksessä kuoli 5 onnettomuuden uhria, EgyptAir Flight Jet putosi mereen 66 ihmisen kyydissä Crash Victims, Flydubai All 62 koneessa ollutta ihmistä on kuollut törmäyksen uhreja, Georgia Southern Viisi opiskelijaa kuoli useiden ajoneuvojen kolarissa

No comments:

Post a Comment